Spela patiens online

För den som vill ha ett trevligt tidsfördriv är det alltid trevligt med en patiens. Det är många som uppskattar att lägga en patiens och upplever det som avslappnande och stimulerande. Det är otroligt enkelt att komma igång och det finns en uppsjö av varianter online, det är bara att välja och börja lägga.

Det stora utbudet av spel visar hur populärt det är och hur många det är som väljer detta som tidsfördriv. Det finns otroligt mycket att välja mellan vare sig man väljer att sitta vid datorn eller om man väljer en app till telefonen, många erbjuder dessutom sina spel gratis. Det finns även många som erbjuder möjligheten att spela offline när man har programmet eller appen installerad. Populariteten visar sig också i att de flesta datorer har någon forma av patiens förinstallerad när man köper en dator.

Innan man väljer vilket spel man vill spela kan man undersöka vilka möjligheter som finns och till hjälp finns det många jämförelsesajter som kan vara till stor nytta. På dessa sajter kan man ta del av allt ifrån vilket spel som är populärast just nu till andra spelares erfarenheter. Det finns också sajter som erbjuder beskrivningar och regler för de olika patienserna, här kan man få steg för steg guider till hur en viss patiens går till.

De vanligast förekommande patienserna online är idag Harpan, Kungen och Spindelharpan, alla är enkla att lära sig och erbjuder många timmars avkoppling. När man så har valt vad man vill spela är det enkelt att komma igång de flesta appar eller program erbjuder bra vägledning till hur de olika spelen går till och har reglerna enkelt tillgängliga. Det brukar också finnas hjälpavsnitt som man enkelt kan komma åt även under pågående spel. När man väl börjar lägga den patiens man valt förekommer det oftast tips och råd på vägen som man kan ha stor nytta av innan man har lärt sig hur det går till och kan man redan reglerna kan man enkelt dölja dessa tipsrutor.

De flesta program eller appar erbjuder också en möjlighet till att man kan välja svårighetsgrad på den patiens man valt som exempel om man väljer spindelharpan så kan man välja mellan en, två eller fyra färger. Detta leder till att man inte tröttnar på att lägga patiens och det även efter många, många timmar finns en utmaning som väntar på att bli antagen. Möjligheten till att utmana sig själv lockar många och får dem att stanna för ”bara” en patiens till, den här gången skall den gå ut.

Det varierade utbudet av tjänster, det stora utbudet av olika patienser och möjligheten att påverka svårighetsgrad gör att detta är ett nöje som är lika populärt idag som det varit tidigare. Enkelheten och smidigheten vid onlinespel lockar hela tiden nya spelare och med möjligheten att spela via app i telefonen så är de enkelt att ”klämma in” ett parti på språng. Detta är något som lockar många och som leder till att allt fler väljer detta enkla och trevliga nöje.